Här är alla Juniorsporten:

14 min

18 mars Stor motorsportspecial i Juniorsporten med racinglöftet Timmy Hansen och före detta motorstjärnan Kenny Bräck som hade stora framgångar USA.


 
 


11 mars Om att hänga i och orka träna eller kanske lägga av med sport. Det är vad Juniorsporten handlar om den här veckan. Vi träffar fotbollsspelarna Edina Filekovic och Sarah Mellouk.


 


4 mars Juniorsporten den här veckan handlar mycket om boxning. En av världens äldsta och svåraste sporter.


 
 
 


26 februari Hur mycket får man träna och vem är egentligen landslagets tekniske mittfältare Emir Bajrami? Svaren får ni i veckans Juniorsporten


 
 


19 februari Juniorsporten den här veckan handlar om i fall man kan träna när man är sjuk. Dessutom pratar vi om fotboll och med hoppryttaren Angelica Augustsson.


 
 


5 februari. Hur är det att vara hockeymålvakt? Juniorsporten träffar landslagsmålvakten Viktor Fasth och talangen Truls Wendt. Och så besöker vi en hockeymålvaktsskola.


 
 
 


29 januari Anja Pärson berättar om när hon är rädd för att åka störtlopp.

Och hur rädd är man egentligen att lägga sig på mage på en släde med huvudet före och kasta sig ner för en isbana i full fart? Vi träffar en skeleton-åkare som gör just det.

Vår juniorreporter Hedda Hövel brukar känna rädsla när hon står på startpallen i simtävlingar - och när hon ska skjuta en avgörande straff i fotboll.

Vi får också träffa Emmy Alasalmi, som gjorde två mål när Sverige vann Ungdoms-OS-guld i ishockey.


22 januari Juniorsportens reportrar var på besök på Idrottsgalan i Globen. Dessutom träffar vi 17-åriga konståkningsjunioren Joshi Helgesson. Ta chansen att vinna tröjan som Charlotte Kalla signerar på bilden.


 


15 januari Juniorsporten är tillbaka efter jullovet. Vår juniorreporter träffar handbollslandslagets stjärna Magnus Jernemyr. Linn ställer skidåkaren Marcus Hellner mot väggen och så möter vi två ungdoms-OS-deltagare.

 
 


18 december Årets sista Juniorsporten pratar om hur det är att ha sin mamma eller pappa som är tränare. Vad är bra? Vad är jobbigt? Pinsamt? Och vad tycker OS-guldmedaljörerna Anja Pärson och Stefan Holm om att tränas av pappa?


11 december var det inget Juniorsporten.


4 december En härlig blandning av EM-kvallottning i fotboll, Handbolls-VM och skidskytte. Junior-reportern Malin har träffat handbollstjärnan Isabelle Gulldén som berättar om sin karriär.

 
 
 


27 november Juniorsporten var med bakom kulisserna på den stora ridsportstävlingen Stockholm horse show i Globen i Stockholm. Vi träffar bland annat Rolf-Göran Bengsston.

 
 
 


20 november Vi snackar sport i en kvart. Veckans snackare är 12-åriga Matilda Dahlgren, 13-åriga Anton Lundholm och 11-åriga Hanna Pettersson.

 
 
 


13 november Vi möter Charlotte Kalla och tre unga slalomåkare i snöfattiga Landskrona.

 
 
 


6 november Vi möter Kim Källström och besöker tacklingsträning hos hockeylaget Halmstad Hammers.