1 av 3
Paloma Faith och Cissi Wallin
2 av 3
3 av 3

Paloma Faith, Deportees och Amy Macdonald


I P3 Star på lördag när Cissi Walin gör debut som programledare så gästas hon av det nya brittiska stjärnskottet Paloma Faith. Det blir också stor intervju med hyllade Umeåbandet Deportees och livemusik med den skotska singer-songwritern Amy Macdonald.

På lördag så tar Cissi Walin över rollen som programledare för P3 Star. I sitt premiärprogram gästas hon i studion av brittiska Paloma Faith som just nu slår stort världen över med sin musik. Hennes singel "Stone Cold Sober" spelas flitigt på radion och i slutet av september så släpps hennes debutskiva "Do You Want The Truth Or Something Beautiful?". Cissi tänker bland annat testa och se vad Paloma kan om svensk musik, och så blir det en hel del snack om film och teater eftersom Paloma också håller på med det vid sidan av sin musikkarriär.

P3 Star träffar också den här veckan det Umeåbaseras popbandet Deportees som tidigare i år släppte sitt tredje album "Under The Pavement - The Beach" som hyllats av musikkritikerna. Dessutom har Cissi laddat upp med tre grymma livelåtar med den skotska singer- songwritern Amy Macdonald som debuterade 2007 med skivan "This Is The Life", och som vanligt så är det P3 Live som spelat in livemusiken som du hör i P3 Star på lördagarna.

P3 Star lördag 14.03-16.00 i P3 med Cissi Wallin

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".