Cissi Walli och Amanda Jenssen. Foto: Scanpix.
17 oktober

Jay-Z, Amanda Jenssen och Adiam Dymott

I P3 Star på lördag så gästas Cissi Wallin av Amanda Jenssen, som bjuder på en exklusiv förhandslyssning på sin kommande skiva ”Happyland”. Förutom att Amanda får dra kluriga frågor ur P3 Star-mössan så har hon också lovat att väldigt exklusivt bjuda på ett spår från sin kommande skiva som aldrig tidigare spelats i radion.

P3 Star bjuder också på en lång intervju med Jay-Z som precis släppt ifrån sig nya albumet ”The Blueprint 3”, och som i samband med skivsläppet gästade Sverige. Hör honom berätta om hur allting började 1998 och hur han lyckats hålla sig kvar i toppen av musikbranschen i över 10 år.

Dessutom så har Cissi laddat upp med tre grymma livelåtar med Adiam Dymott så debuterade i vintras på den stora P3 Guldgalan i Scandinavium. Som vanligt så är det P3 Live som spelat in livemusiken som du hör i P3 Star på lördgarna.

P3 Star 24/10:

Nästa vecka så träffar Cissi Jordin Sparks som vann den sjätte omgången av American idol och som precis släppt ifrån sig sitt andra album ”Battlefield”. Vi snackar också med Milow som i somras hade en gigantisk hit världen över med sin tolkning av 50 Cents ”Ayo Technology” och så blir det livemusik signerad Håkan Hellström.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".