Jordin Sparks. Foto: Scanpix.
24 oktober

Jordin Sparks, Milow och Håkan Hellström

I P3 Star på lördag så träffar den amerikanska superstjärnan Jordin Sparks som regerat på listorna världen över sedan vinsten av American Idol 2007. Nyligen släppte Jordin sin andra skiva ”Battlefield” och Cissi tänker bland annat prata kroppsideal och divalater med henne.

Vi snackar också med den belgiska singer-songwritern Milow som i somras regerade på listorna med sin tolkning av 50 Cents ”Ayo Technology”. 

Dessutom så har Cissi laddat upp med grym livemusik med allas vår favoritgöteborgare Håkan Hellström. Och de tre livelåtarna är inspelade på årets Roskildefestival av P3 Live.

P3 Star 31 oktober:

Nästa vecka så har Cissi bjudit in den svenska hiphopgruppen Movitz! som blandar rapp med jazz i sin musik. Dessutom blir det intervju med nya amerikanska stjärnskottet Ke$ha och livemusik med rapparen Akon. P3 Star med Cissi Wallin, lördagar 14:03-16:00 i P3.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".