Movitz! och Cissi Wallin
31 oktober

Ke$ha, Movitz! och Akon

I P3 Star på lördag så tar vi oss ett snack med de jazziga hiphopparna Movitz! Som just nu gör succé i USA med sin jazziga rapmusik på svenska. Det blir självklart snack om framgångarna på andra sidan atlanten och så tänker Cissi också testa och se vad Movitz! egentligen kan om sin hemstad Luleå!?

Det blir också skvaller om Paris Hilton när vi träffar den amerikanska upcoming-stjärnan Ke$ha, som slog igenom stort när hon gästade Flo Ridas monsterhit ”Right Round”. Nu är hon aktuell med helt eget material och för Hanna så bjuder hon på skvaller om ex-kompisen 
Paris Hilton och så berättar hon också om varför hon har brutit sig in hos Prince.

Dessutom på lördag så har Cissi laddat upp med tre grymma livelåtar med gangsta-rapparen Akon som jobbat tillsammans med bland annat Lady GaGa, Eminem, 50 Cent och Lil Wayne på sina skivor. Som vanligt så är det P3 Live som spelat in livemusiken som du hör i P3 Star varje vecka.

P3 Star 7/11:

Nästa vecka så hälsar Anna Ternheim på i P3 Star studion för att prata om sina framgångar i USA just nu. Det blir också intervju med den nya brittiska stjärnan Pixie Lott och så livemusik med Takida.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".