21 november

Darin, Andreas Grega och Marit Bergman

I P3 Star på lördag så blir det finbesök av Darin som ligger tvåa på DigiListan med sin tolkning av Coldplays ”Viva La Vida”. Han är också en av jokrarna i nästa års Melodifestival. Cissi tänker bland annat kolla hur många vuxenpoäng Darin skramlar ihop nu för tiden.

Vår reporter Hanna Eklöf träffar den här veckan nykomlingen Andreas Grega. Andreas, som du just nu bland annat kan höra i Promoes senaste hit "Mammas Gata", släpper i början av nästa år ett helt eget album. Han har lovat Hanna att ta med henne till sin favorit skivbutik i Stockholm för att ge alla P3 Star-lyssnare några riktigt bra musiktips.

Dessutom på lördag så har Cissi laddat upp med tre grymma livelåtar med flerfaldigt P3 Guld- och Grammisprisade popdrottningen Marit Bergman. Som vanligt så är det P3 Live som spelat in livemusiken du hör i P3 Star varje vecka.

P3 Star 28/11:

Nästa vecka så får Cissi besök av vår svenska reggae-dancehall-stjärnba Milion Stylez. Vi träffar också Ulrich och Rebecca som nästa lördag tävlar i MGP Nordic. Dessutom blir det livemusik med Pet Shop Boys