Million Stylez, MGP Nordic och Pet Shop Boys

I P3 Star på lördag så blir det lång intervju med vår svenska reggae-dancehall-stjärna Million Stylez som gör stor succé utomlands. I början av nästa år så släpper han nya albumet ”Everyday”, och det blir självklart snack om den kommande skivan men också om Million Stylez lite annorlunda bakgrund och hur det är att leva i Sverige med utländska rötter.

Vår reporter Hanna Eklöf hänger den här veckan i TV-huset i Stockholm och laddar upp inför den stora direktsända finalen i MGP Nordic senare på kvällen, då det skall avgöras vilket av de nordiska länderna som kommer gå segrande ur den hårda musikkampen. Hanna träffar självklart  Ulrich och Rebecca, som kom etta respektive tvåa i Lilla Melodifestivalen för drygt en månad sen, och som tävlar för Sverige.

Dessutom på lördag så har Cissi laddat upp med tre grymma livelåtar med synthpop-giganterna Pet Shop Boys, som sålt över 100 miljoner album världen över sedan starten i början av 80-talet. Som vanligt så är det P3 Live som spelat in livemusiken som du hör i P3 Star varje vecka.

P3 Star 5/12:

Nästa vecka så avslöjas det vilka som fått den stora äran att vara nominerade till något av de prestigefyllda priserna på P3 Guld galan den 19:e januari nästa år. Cissi och P3 Stars reporter Hanna träffar flera av artisterna som kan kamma hem pris på den stjärnspäckade galan 
i Scandinavium i Göteborg. Dessutom så lyssnar vi in livelåtar med alla fem som blivit nominerade till Guldmicken, priset får årets bästa liveartist.

P3 Star med Cissi Wallin, lördagar 14:03-16:00 i P3.