1 av 17
Darin pyntar granen
2 av 17
Petter visar stolt upp sitt julpyssel
3 av 17
Linda Sundblad med smällkaramellsgubbe
4 av 17
M.Sakarias & Lorentz
5 av 17
Fille i farten
6 av 17
Linda Sundblad i full koncentration
7 av 17
Mogge
8 av 17
Petters hip-hop-pyssel
9 av 17
Johan Renfeldt från Movitz
10 av 17
Lorentz & M. Sakarias
11 av 17
Fille med grankula
12 av 17
Gruppbild från julpysslet
13 av 17
Darin
14 av 17
Linda och Petter hjälps åt
15 av 17
Darin och Lorentz & M.Sakarias
16 av 17
Linda Sundblad berättar om sina pysselskapelser
17 av 17
Lussebullar
Lördag 12 december

Julpyssel med Darin, Petter, Linda Sundblad m.fl.

I P3 Star på lördag, dan innan Lucia så bjuder vi in till pyssel och julmys med några av årets hetaste svenska artister. Det blir ett glögg- och pepparkaksdoftande program och tillverkning av julgranspynt tillsammans med bland annat Petter, Darin, Linda Sundblad och Lorentz & M. Sakarias.

Petter tar med sig Mogge och Ison & Fille som han tillsammans med gjort jullåten ”För Alla Dom”, där all vinst går oavkortat till Stockholms hemlösa. P3 Guldnominerade Lorentz & M. Sakarias har lovat att få till ett storstilat julgranspynt och prata hur det är att vara ett av Sveriges just nu mest hyllade hiphopband. Melodifestivalaktuella Darin P3 Stars före detta programledare Linda Sundblad finns också de på plats för att julpyssla.

Även Movitz som just nu är Sveriges mest hajpade band i USA med sin jazziga hiphop är på plats för att snacka om jul och sina framgångar på andra sidan Atlanten. Dessutom så har Rigo lovat att både julpyssla och bjuda på svängig och reggaedoftande julstämning live tillsammans med Rinkebykören, som han deltog i ”körslaget” med tidigare i höstas.

Allt julgranspynt som artisterna skapar i P3 Stars julpysselstuga på lördag kommer att auktioneras ut i Musikhjälpen i P3 nästa vecka. Mer information om hur du kan lägga ett bud på Sveriges blingigaste och mest originella pynt till granen hittar du på Musikhjälpens hemsida 
.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista