1 av 3
Cissi tillsammans med Martin och Markus från Kent.
2 av 3
Sandra Dahlén och Moa Svan.
3 av 3
P3 Stars kärlekspanel.
Nypremiär: Lördag 16 januari

Kent, Kärlekspanelen och Sandra Dahlén

I P3 Star i lördags berättade Kent om hur det gick till när de blev Sveriges största rockband. Vår sexexpert Sandra Dahlén ställdes mot väggen och Kärlekspanelen var tillbaka för att lösa kärleksproblem.

I lördags så var det premiär för nya och 2010-omstylade P3 Star där du på lördagseftermiddagarna kommer att höra intervjuer med de hetaste svenska och utländska artisterna och få ta del av inslag och diskussioner om kärlek, relationer och sex.

I premiärprogrammet så fick Cissi Wallin celebert besök av P3 Guld nominerade Kent som lovat att ta med alla på en musikalisk tidsresa genom deras karriär. Från scratch när Kent bildades i Eskilstuna fram tills idag då de regerar som Sveriges största rockband med nya skivan "Röd". Det blev både de viktigaste höjdpunkterna och personliga minnen från deras 20åriga bandkarriär.

I P3 Star i lördags så ställde även Moa Svan vår sexexpert Sandra Dahlén mot väggen för att ta reda på hur det kommer sig att hon kan kalla sig för just sexexpert. Hur tänker Sandra när hon svara på alla frågor hon får från våra lyssnare som rör sex, kroppen och sexualitet? Dessutom så dök Kärlekspanelen upp i studion för att starta upp ett nytt år av kärleksproblemslösande i radion.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista