1 av 2
2 av 2

Darin och skaldjursorgie - Götet here we go!

Långt innan det att Mellon drog igång för drygt två veckor sedan så har det snackats om veckans deltävling i Göteborg och det är framförallt två saker det pratats om:

1. Jokern Darin som efter flera år av tjat i från festivalgeneralen Christer Björkman alltså tillslut tackat ja till att vara med i tävlingen. Jag kan redan nu avslöja att Darins låt "You're Out Of My Life" är ett stycke ballad som påminner om "Apologize" med OneRepublic och Timbaland och att det just var låten som fick Darin att säga ja. Själva numret kommer vara väldigt enkelt och avskalat, bara Darin på scenen med mycket ögonkontakt in i tv-kamerorna, lite som Andreas Johnson nummer i lördags. 

2. Den andra saken det surrats mycket om är välkomstfesten som i Göteborg brukar vara lite över det vanliga. De senaste åren har det nämligen bjudits på super lyxig skaldjursfest med allt vad havet har att bjuda på av dyrgripar som hummer, ostron, havskräftor, musslor och räkor i alla möjliga varianter. Jag vet att många artister som varit med innan verkligen hoppas att de ska hamna i just Göteborgs delfinal för att få smaska i sig av skaldjuren som det brukar bjudas på under torsdags kvällen när Mellon hälsas välkommen till stan. 

/Anders

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".