1 av 2
Charlotte Perrelli och Moto Boy framför 2008 års vinnande bidrag "Hero" i Melodifestivalens final förra året.
2 av 2
Lördag 27 februari

Moto Boy om att våga vara sig själv och Mellohäng i Malmö!

P3 Star i lördags handlade om att gå sin egen väg. Vi träffade Moto Boy och snackade om att vara kille utan att för den sakens skull vara supergrabbig. Är det okej att ha läppstift som kille? Vår sex- och kärleksexpert Sandra Dahlén var på plats och svarade på lyssnarnas kluriga frågor och P3 Stars reporter Anders Olsson åkte till Malmö för att rapportera från årets sista deltävling i Melodifestivalen och träffade bland andra Sibel, Pernilla Wahlgren och Peter Jöback.

För fjärde veckan i rad handlade P3 Star om Melodifestivalen. Förra veckan hade hela mello-karavanen åkt ner till Malmö och bjöd som vanligt på veckans fetaste tv-show med artister som Sibel, Noll Disciplin, Pernilla Wahlgren, Peter Jöback och Anna Bergendahl. P3 Stars Melloreporter Anders Olsson tog tempen på artisterna som slogs om de sista två biljetterna direkt till den stora finalen i Globen den 13 mars och undrade så klart vem som var nervösast, vem som skulle bjuda på den mest spektakulära scenshowen och vilka kläder de olika artisterna skulle ha på sig under sina olika framträdanden?

I studion snackade Moa Svan med Moto Boy och P3 Stars sex- och kärleksexpert Sandra Dahlén för sista gången innan Moa lämnar redaktionen för att istället sända Morgonpasset på vardagsmorgnarna. Sandra gav sina bästa tips på hur man tar kontakt med den man är kär i och Moto Boy pratade om kändisskap och hur det egentligen är att vara kille och sminka sig. Även Cissi Wallin funderade på det här med att gå sin egen väg och ställde sig frågan: Hur ska man våga ta steget fullt ut till att vara den man vill?

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista