1 av 2
2 av 2
Crucified Barbara tillsammans med P3 Stars Anders Olsson
Lördag 6 mars

Alexandra Burke och Andra Chansenhäng i Örebro

I P3 Star i lördags hade vår Melloreporter Anders Olsson tagit sig till Örebro där Andra Chansen sändes från för att snacka med bland andra Pauline, Alcazar och Neo som gått vidare från de olika delfinalerna i Melodifestivalen och mötte varandra för att tävla om de två sista finalplatserna. Cissi Wallin har träffat den blivande superstjärnan Alexandra Burke i hennes turnébuss när hon besökte Stockholm, och undrade bland annat hur hennes musikintresse uppstod.

I lördags var det dags för Andra Chansen i Melodifestivalens Sverigeturné och P3 Stars Melloreporter Anders Olsson begav sig till Örebro där det skulle göras upp om de två sista platserna till den stora finalen i Globen den 13 mars. Anders snackade bland annat liveanekdoter med Crucified Barbara, listade skönaste minnena från årets festival tillsammans med Alcazar och kollade hur Neo sjöng upp timmarna innan han gick upp på scen i lördagkvällens direktsändning.

Vinnaren av det brittiska tv-programmet X-Factor, Alexandra Burke, besökte Sverige för några veckor sedan och självklart såg vi till att få en pratstund med henne. Cissi Wallin träffade Alexandra i hennes extremt lyxiga och pimpade turnébuss som ska ta henne runt i Europa under hennes lanseringsturné och snackade divafasoner och artistdrömmar. Hur upptäckte egentligen Alexandra att det var sången som var hennes dröm och som hon ville ägna sig åt på heltid?

Dessutom blev det vår sexspalt ”Blommor & Bin” där P3 Stars sexexpert Sandra Dahlén förra veckan svarade på en fråga om vad man ska göra om ens partner inte vill ha sex för att han eller hon är deprimerad.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista