1 av 3
Timo Räisänen
2 av 3
Kristoffer och Timo
3 av 3
Hannes, Cissi, Linea och Victor
Lördag 20 mars

Timo Räisänen och Kärlekspanelen

I P3 Star i lördags träffade vi Timo Räisänen och snackade om hans nya skiva och om hur det är att båda vara pappa och rockstjärna på samma gång. Kärlekspanelen fanns även de på plats i studion för att svara på lyssnarnas kluriga kärleksfrågor. Dessutom kom P3 Stars sex- och kärleksexpert Sandra Dahlén till undsättning för att hjälpa en tjej som har problem med att hon är för trång i slidan när hon har sex.

Den 24'e mars släpper Timo Räisänen sitt nya album ”The Anatomy Of Timo Räisänen” och i P3 Star i lördags hörde du honom berätta om sin målmedvetenhet när han skriver musik. Och hur det faktum att han blivit pappa påverkat hur nya skivan låter. Timo fick också genomgå ett antingen eller-test där han bland annat tvingades välja vilket band han gillar bäst av In Flames och Sugarbabes, två av de band vars låtar han valt att göra covers av på sin förra skiva!

Cissi Wallin hängde med Hannes SundellVictor Esgård och Linea Georgny i Kärlekspanelen som förra veckan bland annat fick ett mail ifrån en tjej som fått en sms-stalker efter sig. Och så försökte Kärlekspanelen också hjälpa en lyssnare som ville ha tips på hur man ska handskas med en förhållandekris. Finns det något universellt tips man alltid kan använda sig av när det känns som att man nått botten i sitt förhållande? 

Dessutom i lördags kom vår fantastiska sexexpert Sandra Dahlén tillbaks till studion för att dela med sig av sin visdom till alla osäkra och nyfikna lyssnare.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista