Lördag 22 maj

Eric Saade och vad är egentligen pinsamt?

I P3 Star i lördags snackade vi om att göra bort sig. Albumaktuella Eric Saade kom till studion och berättade sina allra pinsammaste historier. En pinsamhetspanel fanns på plats för att reda ut vad som är skämmigt och vilka grejer som från och med nu ska avfärdas som icke-pinsamma. Dessutom tog vi reda på vad som händer i kroppen när man blir generad och varför man till exempel rodnar och kallsvettas när något skämmigt händer en?

I lördags snackade vi om pinsamheter. Cissi Wallin bjöd in Eric Saade som i årets Melodifestival dansade loss i regnvatten och som nu i veckan släppte sitt debutalbum ”Masquerade”. Förutom snack om debutskivan så delade Eric också med sig av sina allra skämmigaste dejt- och hångelminnen. Han avslöjade bland annat hur det gick allra första gången han försökte hångla med en tjej.

Cissi fick också besök i studion av en pinsamhetspanel bestående av Beatrice Schölin 17 år, Zandra Thunholm 18 år och Oskar Steinhauf 18 år, som tillsammans med Cissi försökte reda ut vad som är pinsamt och hur det kommer sig att vissa saker känns skämmiga. Dessutom sammanställde pinsamhetspanelen en lista över saker som anses vara genanta men som hädanefter ska avfärdas som vardagsgrejer man inte behöver skämmas för.

Vi tog även reda på vad som egentligen händer i kroppen när man blir generad, varför blir man egentligen darrig, svettig och röd i ansiktet? Dessutom tog sig vår fantastiskt allvetande sex- och kärleksexpert Sandra Dahlén an ett nytt klurigt och spännande lyssnarmail. Den här gången hjälpte hon en tjej som misstänker att hon är gravid. Hur går det till om man ska göra en abort, och måste man berätta för sina föräldrar att man funderar på att göra en?