Lördag 2 oktober

Intervju med Kristian Anttila och Kärlekspanelen svarar på lyssnarnas kärleksbekymmer

I P3 Star på lördag bjuder Cissi Wallin in albumaktuella Kristian Anttila för att bland annat snacka om nya skivan och busringande fans. Dessutom kommer P3 Stars alldeles egna Kärlekspanel tillbaks till studion för att hjälpa våra fundersamma och kärlekskranka lyssnare med deras kärleksproblem, och för alla med funderingar kring sex kommer vår sexexpert Sandra Dahlén till undsättning!

På lördag i P3 Star får Cissi Wallin besök i studion av Kristian Anttila som den här veckan släpper sitt fjärde album ”Svenska Tjejer”, där var och en av de tio låtarna handlar om olika tjejer. Cissi undrar bland annat om tjejerna på skivan existerar i verkligheten och i så fall vilka de är? Dessutom blir det snack om Kristians rätt så vilda tonårstid och hur det är att ha fans som busringer till en varje dag.

Vi får även ett kärt återseende när Kärlekspanelen bestående av tonåringarna Sofia JonssonMatilda Lindgren och Hannes Sundell kommer till studion för att hjälpa tre lyssnare som mailat in med sina kärleksbekymmer. Den här veckan undrar bland annat en tjej varför man kan vara intresserad av någon, men tappar intresset så fort personen i fråga börjar visa intresse tillbaka?

Och som grädde på den varma chokladen kommer vår sexexpert Sandra Dahlén på besök för att hjälpa en tjej som skrivit till oss och berättar att hon blöder ur fittan när hon blir upphetsad. Är det farligt, och kan man ha sex trots att det kommer blod?