Rebecka Nyberg Augustsson, Jossy-Lin Santana och Hannes Sundell
Lördag 27 november

Intervju med Daniel Adams-Ray och så svarar Kärlekspanelen på lyssnarnas kärleksproblem

I P3 Star på lördag får Cissi besök i studion av halvkenyanska före detta rapparen Daniel Adams-Ray som precis släppt sitt debutalbum som soloartist ”Svart, Vitt Och Allt Däremellan” för att snacka om kulturkrockar och för att svara på lyssnarnas inskickade frågor. Hur är egentligen relationen mellan Daniel och förre Snook-kollegan Oskar Linnros? Dessutom kommer Kärlekspanelen tillbaks för att återigen svara på lyssnarnas kärleksfunderingar. Den här veckan reder de bland annat ut vad man ska göra om ens pojk- eller flickvän kräver för mycket bekräftelse av en?

På lördag i P3 Star får Cissi Wallin besök av ena halvan av nerlagda hiphopduon Snook, nämligen Daniel Adams-Ray som nu lagt rappandet på hyllan med soloalbumet ”Svart, Vitt Och Allt Däremellan” som släpptes nyligen. Cissi undrar hur det var att som 14-åring lämna sitt första hemland Kenya och flytta till Lidingö utanför Stockholm. Daniel får även svara på lyssnarnas frågor, bland annat om hur hans relation till före detta bandkollegan Oskar Linnros är idag, men också vilket som är det ultimata klädesplagget man kan ha på scen.

Vi får även ett kärt återseende när Kärlekspanelen kommer tillbaks för att sätta tänderna i nya lyssnarfunderingar. Den här veckan försöker panelen reda ut vad man ska göra om ens pojk- eller flickvän kräver för mycket bekräftelse av en, och hur man egentligen ska göra för att träffa någon?

Och sist men inte minst kommer vår alldeles egna sexexpert Sandra Dahlén till studion för att snacka stånd. Varför stånd ser olika ut och om det är onormalt att snoppen står rakt fram istället för rakt upp?

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".