Cissi och Jason Diakité
Lördag 4 december

Vi laddar upp inför Musikhjälpen med Carl Norén, E.M.D och Sophia Somajo

I P3 Star på lördag bjuder vi in till pysselstuga med några av årets mest hyllade artister. Bland andra kommer Timbuktu, Daniel Adams-Ray och Sophia Somajo till studion för att designa T-shirts som sedan kommer att auktioneras ut i Musikhjälpen i P3 om drygt en vecka.

På lördag i P3 Star bjuder Cissi Wallin in några av årets hetaste artister som Carl Norén, Daniel Adams-Ray, Anna Bergendahl, E.M.D, Apollo Drive, Little Marbels och Sophia Somajo för att summera musikåret som gått och för att designa T-shirts. Artisternas special designade T-shirts kommer att auktioneras ut i Musikhjälpen i P3 för att samla in pengar till att motverka människohandel. En av årets Musikhjälpen-programledare, Jason ”Timbuktu” Diakité dyker också upp för att göra en T-shirt och för att berätta mer om Musikhjälpen och vad man kan göra för att hjälpa till. Jason bjuder även på en och annan historia från förra årets upplaga då han också var en av de tre programledarna som sände live i en hel vecka ifrån en glasbur i Göteborg. Dessutom så kommer Adam Tensta förbi studion för att premiärspelar sin sprillans nya singel ”OK Wow” och självklart kommer Adam också att designa en tröja.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista