Kitty och Fiona
Lördag 29 januari

Mingel och segerintervjuer från P3 Guld och så får Kitty besök av Rebecca & Fiona.

I P3 Star på lördag så får Kitty Jutbring besök av DJ-duon Rebecca & Fiona som är aktuella med sin andra singel ”Bullets”. Dessutom träffar vi Tove Styrke, Johnossi och Khoma som alla vann pris på P3 Guld-galan i lördags.

På lördag i P3 Star så får Kitty Jutbring besök i studion av DJ-duon Rebecca & Fiona som gjort succé i sin egen tv-serie på SVT:s hemsida. Just nu är Rebbeca & Fiona aktuella med sin andra singel ”Bullets” och för en vecka sedan så delade de ut pris på den stjärnspäckade P3 Guld-galan. Kitty undrar bland annat vilken låt som funkar bäst på de svenska dansgolven just nu och vilken som är den konstigaste låtönskningen Rebecca och Fiona fått.

I P3 Star den här veckan hör du också hur det lät när vår reporter Hanna Eklöf hookade upp med vinnarna av de nio P3 Guld-priserna direkt efter att den stjärnspäckade P3 Guld-galan var slut i lördags i Göteborg. Hur glada var egentligen Johnossi som tog emot priset som ”Årets Grupp”. Vilka tackade Tove Styrke efter vinsten av ”Årets Nykomling” och hur firade Khoma segern i kategorin ”Årets Rock/Metal”? Hanna passade också på att mingla loss med mikrofonen i högsta hugg på den kändistäta efterfesten i jakt på skönt P3 Guld-skvaller. Hur festade egentligen Those Dancing Days, Orup och Adama Tensta?

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista