1 av 2
September är en bra förebild tycker jag eftersom hon flera gånger vågat berätta om sina ätstörningar. Foto: Roger Vikström / Scanpix
2 av 2
Adam Tensta står för renlevnad... Han är också en bra förebild! Foto: Adam Ihse / Scanpix

Bra förebilder

I lördags 13 minuter efter galan sprang jag in i Hanna Eklöf, vår reporter som var mitt inne i intervjuer med vinnare. Hon passade på att ställa ett par frågor till mig med och plötsligt, mitt i intervjun kom vi bara på det: Vi ska ha ett eget P3-Star-pris!!!! (Ja, chefen har sagt att vi får;)) Det ska gå till den artist eller det band som är den bästa förebilden just nu. Det kan handla om inställning, att man är peppande, att man inte röker...ja vad som helst, men det ska vara en person eller ett band som använder sin makt för att få fansen på bättre tankar. Vi har inte kommit på exakt hur vi ska göra än, eller när priset ska delas ut, men vi återkommer. Kanske vill du nominera nån redan nu? Bara att skriva förslag, jag läser!! Glöm inte att motivera ditt val, alltså skriva varför.

Tusen pussar och kramar till dig från mig!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista