Lördag 12 februari

P3 Star laddar upp inför den andra deltävlingen i Melodifestivalen!

På lördag så börjar P3 Star sända först klockan 15:03. Vi laddar upp inför den andra deltävlingen i årets Melodifestival. Vår reporter Anders Olsson finns på plats och rapporterar direkt från Göteborg och träffar bland annat Christian Walz, Loreen, Brolle och Babsan.

På lördag så sänder Melodifestivalen ifrån Göteborg och det gör även P3 Star. Vår Mello-reporter Anders Olsson finns på plats i Scandinavium och tar tempen på några av artisterna som uppträder senare på kvällen. Hur nervös är Mello-debutanten Loreen som framför kvällens andra bidrag ”My Heart Is Refusing Me”. Vilket djur skulle Babsan vilja vara? Vad kommer Brolle ha på sig när han intar scenen med sin ”7 Days And 7 Nights” och hur kommer det sig att Christian Walz tackat ja till att vara med i årets Melodifestival? Som en av väldigt få journalister så finns Anders på plats backstage för att snoka reda på allt som är värt att veta om artisterna i den andra deltävlingen.

Den här veckan så blir det bara en timme P3 Star med start klockan 15:03 eftersom Kitty Jutbring generöst lånar ut vår första timme till Radiosporten.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".