1 av 4
2 av 4
3 av 4
4 av 4

Utråkad

Jag blev lite uttråkad idag på redaktionen efter att ha suttit still vid datorn för länge. Så jag snodde en kamera och smög runt och störde på kontoret. P3-sport har börjat små-hata mig lite nu, eller mycket...kanske?
Så här följer några bilder. Och som vanligt, vill ni att jag ska undersöka, fota eller infiltrera nån eller något här på kontoret så bara skriv. Your wish is my command!

Först ser vi hur jag smyger bort till Anton Berg på sportredaktionen, va fan!! Ska han med börja samla pass nu?! Jävla härmis! 

Sen hittade jag ett fantastiskt åttiotalsrack, hade det varit mitt hade jag hängt upp det på väggen som konst! men jag fick det inte...

Här kan vi se mitt Melodifestival-pass som jag modifierat lite. 

Här ser vi chef-Anders med en lur. Han skriker: -Kitty, jobba nu! Det är förresten honom ni ska maila era frågor till om ni vill att han ska ställa just din fråga till nån av Mello-artisterna direkt backstage! Skicka dom till p3star@sr.se skriv "Anders frågar" i ämnesraden.

Over and out för idag! Kiss!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".