Go Fina Göteborg

Jag kommer ju från Göteborg, har du nånsin hört mig prata så kan du inte ha missat det. Just nu spenderar jag mycket tid i Sthlm (som jag gillar näääästan lika mycket) för det är ju här vi gör P3-Star. Men så ofta jag kan åker jag till Götet och när jag är här kan det hända att jag längtar "hem". 
Men inte idag. Det råder nämligen en vansinnig Göteborts-stämning här på kontoret. Jag har ingen aning vad som hänt eller varför, men just nu sitter både Anders och Jonas och och battlar göteborgslåtar till varann över sina skrivbord med mig i mitten: Sonja Hedenbratt, Håkan Hellström, Rally, Grotesco, Lasse Dahlquist och Joel Alme. 
Jag blev först nästan lite förvirrad men sen alldeles rörd. Jag kände mig som i mellanstadiet när vi hade Göteborgs-kavalkad i klassrummet för föräldrarna och sjöng alla dom där låtarna. Eller, ja, dom äldre av dom. Nu kommer jag inte få Gbg-längtan på hela dagen, Tack.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".