lördag 14 maj

Veronica Maggio hälsar på i studion och så träffar vi pophoppet Armand Mirpour

På lördag i P3 Star får vi besök av albumaktuella Veronica Maggio. Kitty Jutbring och Veronica kommer bland annat att prata om det nya albumet och så kommer Kitty även att spela upp en demolåt med Veronica, från tiden innan hon fick sitt stora genombrott. Vår reporter Hanna Eklöf hälsar på hemma hos pophoppet Armand Mirpour och blir bjuden på en spontan minikonsert av Armand. Dessutom blir det den sista delen av P3 Stars rockskola med Crucified Barbara och Khoma.

I P3 Star på lördag får Kitty Jutbring besök i studion av Veronica Maggio som just nu är aktuell med sitt tredje album "Satan I Gatan" som hon spelat in tillsammans med bland andra Christian Walz och Markus Krunegård. Förutom att prata om nya skivan lyssnar Kitty och Veronica på en gammal demolåt från Veronicas tidiga karriär där hon sjunger på engelska och som aldrig tidigare spelats i radio. 

Vår reporter Hanna Eklöf hälsar på hemma hos vår blivande popstjärna Armand Mirpour för att prata om hur Armand på ett ganska ovanligt sätt ramlade in i musikbranschen och vad han känner för sin redan stora fan-base. Dessutom så bjuder Armand även på en unik mini-konsert.

Den här veckan bjuder vi också på den tredje och sista delen i P3 Stars rockskola med Johannes Persson från P3 Guld-belönade rockbandet Khoma och Klara Force och Mia Coldheart från Crucified Barbara.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".