Lördag 21 maj

Demobandspecial med Sahara Hotnights och Randiga Rut

På lördag i P3 Star får Kitty Jutbring besök av albumaktuella Sahara Hotnights för att prata om deras ny skiva och hur det gick till när de startade gruppen för drygt 20 år sedan. Vår reporter Hanna träffar tjejerna i bandet Randiga Rut som just nu är i början av sin förhoppningsvis långa och framgångsrika musikkarriär, och så avslöjar Kitty hur det gick till när hon nästan fick en plats i Melodifestivalen för ett par år sedan.

I P3 Star på lördag får Kitty Jutbring besök i studion av Sahara Hotnights för att bland annat prata om nya deras nya självbetitlade album men även om deras tidiga karriär. Vi får bland annat höra om hur de kom fram till sitt bandnamn och hur de såg ut när de gjorde sin allra första spelning.

Vår reporter Hanna Eklöf träffar de 15-16-åriga tjejerna i demobandet Randiga Rut och tar reda på hur de träffades, hur det är att spela i ett band och vad de har för drömmar och mål inför framtiden.

Dessutom avslöjar Kitty hur det egentligen gick till när hon var nära att komma med i Melodifestivalen men snubblade på målsnöret...