Bra osignade band

Jag tipsade ju om osignade band i programmet senast och lovade att lämna lite fina länkar till er, kära lyssnare, så här har ni dom:

Först ut är Masquer, ett band, som har gett ut sitt material själva på eget bolag. Underbart tycker jag. Det låter åttiotal, melankoli, The Cure, New Order, Kate Bush och The Knife. Kolla in dom på:Och när jag gräver vidare så hittar jag ett annat band som heter Dyno som jag verkligen gillar med, kolla in dom på:

Och sen såklart så gillar jag Pearl Fiction, det är ju min egen kille Per Störby (som tidigare hade bandet Zeigesit) så jag kanske inte är tillräckligt opartisk. men han finns på:

Nu till mina absoluta favoriter: Bandet heter Wild At Heart. Den låten och videon hittar du i ett eget inlägg här på blorren.

Men du hittar dom såklart även på:

Wild at Heart hette för övrigt Cleast Etwood innan, efter Clint Eastwood, men folk blev lite förvirrade och dom funderade på att byta namn och så vet jag att Stefan Storm, som spelar och sjunger i det fantastiska bandet Sound of Arrows (kolla in dom med, speciellt videosarna) föreslog just namnet Wild at Heart efter den underbara David Lynchs film. -Taget! sa då Li och Erik och så blev dom WAH.