1 av 3
Eric Amarillo som gjort årets sommarplåga "Vill Du Ligga Med Mig".
2 av 3
Hanna Eklöf träffar Little Dragon i lördagens P3 Star.
3 av 3
Brittiska indiebandet Noah And The Whale.
Lördag 20 augusti

Intervjuer med Little Dragon, Noah And The Whale och Eric Amarillo

I P3 Star på lördag så gör Hanna Eklöf sin sista sändning som programledare innan hon lämnar tillbaka studion till Kitty Jutbring. I sitt sista program så tar Hanna sig ett snack med Göteborgsbandet Little Dragon som har flera miljoner views på YouTube. Hon intervjuar även det brittiska  indiebandet Noah And The Whale och pratar med Eric Amarillo som ligger bakom årets sommarplåga "Om Sanningen Ska Fram”.

På lördag så gör Hanna Eklöf sin sista sändning som programledare för P3 Star eftersom att Kitty Jutbring nästa vecka är tillbaka i P3 Star-studion igen. Och i Hannas sista program så har hon laddat upp med en intervju med Little Dragon som kommer från Göteborg och som gör drömsk elektropop som bland annat hörts i tv-serien Grey’s Anatomy. Sedan de drog igång för ungefär fjorton år sen har de hunnit bli idoler för världsartister som Beyonce, Gorillaz och Outkast och har flera miljoner views på YouTube.

Hanna träffar också det brittiska indiebandet Noah And The Whale som kommer från London och som har över 220 000 fans på Facebook. Dessutom så pratar hon med Eric Amarillo som står bakom ”Om Sanningen Ska Fram”, sommarplågan som är väldigt mycket mer känd som ”Vill du ligga med mig då”. Det två pratar bland annat om datingsajter, varför så många är singlar idag och om att inte bli en Svensson.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista