Hello hösten!

Mitt tips i "Kitty Tipsar" den här veckan var "Tre Peppiga Höstlåtar." 

För nu så kommer hösten och då känner jag att oj, nu blev det deppigt, det hade varit gött med nåt som piggar upp, nånting oväntat, kanske helst från 90talet, nåt som man kanske glömt att man gillar eller kanske gillar men samtidigt nästan inte gillar fast på ett bra sätt, hänger du med?

Så jag har letat upp några sånna låtar, och var beredd, här kommer den, listan som jag kallar: 

Tre peppiga höstlåtar!!

1. Dr Alban - "Hello Afrika"

Lägg märket till Max Martins och Dennis Pops original-Cheiron-sound. Basen och den melankoliska synthslingan. Dessutom är Dr Alban klädd som om han varit och storhandlat på vilken Weekdaybutik som helst, underbart!

2. Robyn - "Do You Know (What it Takes)"

OK, nu är det dags för nr två på listan av höstpepp. Och jag vet inte vad som händer men Max Martin och Dennis Pop återfinner vi här med... Men nu är det Robyn. Tidog Robyn, med en hitt från debutskivan "Robyn Is Here".

3. Technotronic - "Get Up (Before The Night Is Over)"

Sist men inte minst: Underst, fast ändå överst på listan. För den allra, allra bästa höstpeppen får man från göttig 90´s eurotechno. Tex med gamla goa Technotronic, dom som blev mest kända för låten "Pump Up The Jam". ...Men jag gillar nästan den här låten mer. Och i videon är det så snygg dans att t.o.m Robyn hade blivit generad, trots att hon har otroligt i snygga 90-tals moves nu för tiden…

Är du peppad nu? Jag hoppas det. 

Kram, Kitty