Anna Ternheim hälsade på i studion och så träffade vi Medina som är Danmarks största stjärna just nu

4:24 min

I P3 Star i lördags tog Hanna Eklöf tillfälligt över programledarrollen och bjöd in sin absolut största favorit Anna Ternheim som förra veckan släppte sitt album ”The Night Visitor”. Anna fick berätta om sin nya hemstad New York och så försökte Hanna ta reda på varför Anna är rätt så hemlig av sig hela tiden. Vi träffde även danska Medina som berättde om hur det är att vara Danmarks största kvinnliga artist och vad hon tycker om att bli jämförd med Lady Gaga. Dessutom ringde vi upp vinnaren i P3 Stars Ulrik Munther-tävling för att ge det glada beskedet.

I lördags i P3 Star så tog Kitty Jutbring ledigt och lämnade över programledarskapet till Hanna Eklöf, som bjöd in sin all time största favoritartist Anna Ternheim. Hanna försökte att hålla huvudet kallt och inte bli allt för mycket starstruck och istället låta Anna berätta om nya albumet ”The Night Visitor” som släpptes förra veckan. Det blev också prat om Annas nya hemstad New York och så försökte Hanna ta reda på varför Anna Ternheim är rätt så hemlig av sig?

Hanna träffade även Danmarks just nu största kvinnliga artist Medina och pratade om hur det är att vara så extremt framgångsrik, hur Medina och Idol-Anders Bagge hänger ihop och om vad Medina tycker om att bli jämförd med Lady Gaga.