Hanna och Cher Lloyd

Brittiska Cher Lloyd besöker studion och så träffar vi albumaktuella Joe Jonas

På lördag i P3 Star får Hanna Eklöf besök av Cher Lloyd som just nu både risas och rosas för sin singel "Swagger Jagger". Hanna försöker ta reda på om popstjärnelivet motsvarade förväntningarna Cher hade innan hon deltog i brittiska X-Factor. Vi får även höra hur det lät för några veckor sen när Joe Jonas besökte Sverige för att värma upp publiken inför Britney Spears. Hanna tog bland annat reda på vad hans singel "Just In Love" handlar om och vad han egentligen har gemensamt med kocken Jamie Oliver...?

I P3 Star på lördag får Hanna Eklöf besök i studion av brittiska Cher Lloyd som just nu är aktuell med sin singel "Swagger Jagger". Cher blev känd hemma i Storbritannien genom att delta och komma på fjärde plats i talangtävlingen X-Factor och Hanna försöker ta reda på vad som egentligen hände efteråt. Blev popstjärnelivet som hon föreställde sig och hur känns det att bli så hårt kritiserad som Cher blev för låten "Swagger Jagger" när den släpptes på hemmaplan. Cher kommer dessutom att avslöja hur det var att jobba ihop med den superhemliga svenska demonproducenten Max Martin, som aldrig ger några egna intervjuer. Hur är han egentligen som person?

Dessutom får vi höra hur det lät när Hanna träffade albumaktuella Joe Jonas på hans hotell när han var i Sverige för några veckor sedan och värmde upp publiken inför Britney Spears konsert i Globen. Hanna och Joe pratar om att leva ett snabbt liv apropå nya skivan "Fastlife" som släpptes förra månaden, om hur det är att turnera med Britney och vad hans låt "Just In Love" egentligen handlar om. Dessutom försökte Hanna pressa honom på lite info om grabbarna han jobbat med, Lil Wayne och Chris Brown och så försöker hon ta reda på vad han har gemensamt med den nakna kocken Jamie Oliver...?

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".