1 av 2
2 av 2
Kitty tillsammans med Didde och Peter från Mange Makers.
Lördag 19 maj

Vi laddade upp inför Eurovision Song Contest med Loreen och så pratade vi musikvideos med Mange Makers

I P3 Star lördagen den 19:e maj så laddade vi upp inför Eurovision Song Contest nästa vecka. Vi träffade Loreen som ska försvara de blågula färgerna i Baku i Azerbajdzjan och som är en av förhandsfavoriterna till segern. Du fick också höra hur det lät när Kitty Jutbring hade besök i studion av Stockholmskillarna Mange Makers som står bakom internethittarna Fest hos Mange och Mange Bjuder som tillsammans haft nästan tio miljoner views på YouTube.

Den 19:e maj så träffade vi Loreen som ska försvar de blågula färgerna i Eurovision Song Contest i Azerbajdzjan med Euphoria som är en av förhandsfavoriterna till segern. Vår reporter Niklas Folkeson och Loreen pratade bland annat om hur hon upplevde finaldagen i Globen och hur hon firade vinsten. Men också om hon har förändrat något i sitt numer inför sin medverkan i Eurovision Song Contest och vad hon känner till om sina europeiska motståndare?

Du fick också en ny chans att höra hur det lät när Kitty Jutbring tidigare i våras hade besök av Stockholmskillarna som står bakom Mange Makers som gjort succé på nätet med sin musik. Bandets två första låtar Fest hos Mange och Mange Bjuder har hittills haft nästan tio miljoner visningar på YouTube. Kitty undrar bland annat hur de tänker när de gör sina musikvideos, om de blir igenkända när de går ute på stan och hur de ser på sin musikaliska framtid? 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".