1 av 2
2 av 2
Lördag 26 maj

Sommarplågesnack med Alina Devecerski och så träffade vi albumaktuella David Lindgren

17 min

I P3 Star lördagen den 26:e maj så gottade Kitty Jutbring ner sig i ämnet sommarplågar. Hon hade besök i studion av Alina Devecerski som är en av de som spås regera i sommar med sin låt Flytta På Dej. Dessutom träffade vi David Lindgren som precis släppt sin debutskiva Get Started efter framgångarna i årets Melodifestival.

Den 26:e maj så gjorde Kitty Jutbring en rejäl djupdykning ner bland låtarna som spås bli årets ”sommarplågor” och för alltid vara förknippad med sommaren 2012. Kitty hade besök i P3 Stars studio av 28-åriga Stockholmstjejen Alina Devecerski som står bakom låten Flytta På Dej, som är en av låtarna som spås bli en av årets sommarplågor. Kitty och Alina pratade bland annat om hur det är att inte leva upp till andras förväntningar, hur det gick till när Flytta På Dej skrevs och så fick Alina också svara på frågor ur P3 Star hatten. 

P3 Star har träffade också  David Lindgren, som efter att ha kommit fyra i årets Melodifestival, nu är aktuell med sitt debutalbum Get Started. Vår reporter Niklas Folkeson undrade bland annat hur David tyckte det var att få sitt stora genombrott i Melodifestivalen och hur det känns att efter flera år som artist äntligen få släppa en skiva. De två pratade även om vad ishockeylaget Skellefteå AIK har betytt för Davids låt Shout It Out och vilka band han gick omkring och lyssnade på i smyg när han gick i skolan.

Dessutom så fick Erik Hassle svara på veckans "Fråga Från Fan" från en lyssnare som undrade om Eriks tatueringar som han har på bröstet betyder något särskilt för honom.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista