Kitty och Erik Hassle

Fråga Från Fan och massa Erik Hassle!

Varje vecka låter vi ju någon av er lyssnare ställa en fråga nästan direkt till någon av era idoler i programpunkten "Fråga Från Fan". Vi har pratat med Laleh, Sahara Hotnights-Jossan, Timo Räisänen som låg ute i sin trädgård, minns jag, The Sounds-Jesper, och, just det, Danny som vi konstaterade absolut inte är singel...har inte varit på många ååååår!

Jag gillar den här programpunkten för det är ju liksom lite det som är grejen med hela P3-Star, med fans som engagerar sig och som vi kan hjälpa lite på traven. Den här veckan var det en Isabelle som ville veta vad Erik Hassles tatueringar betyder. (Missade du det så kan du höra det här igen på hemsidan, såklart...)

Han svarade ju kanske inte riktigt som jag hade väntat mig...

Hoppas du blev nöjd med svaret, Isabelle.

Och vill du, precis som hon gjorde, ställa just din fråga nästan direkt till din idol, så vet du att vi här på P3-Star kan agera mellanhand och räddare i nöden. Maila din fråga till p3star@sverigesradio.se och skriv gärna "Fråga Från Fan" i ämnesraden. 

Mer Erik Hassle?

- Vill du höra intervjuer med Erik så har han varit här hos mig i P3-Star två gånger, bara att leta under "intervjuer".

- Som jag berättade i veckans P3-Star så kommer Erik att vara med i Musikguiden i P3: Sommarsession i sommar på vår scen från festivalen Storsjöyran! (Sommarsession firar dessutom 5 år i år och jag kommer att leda hela kalaset för 3:e året i rad, woohooo! Nilkas Folkesson, vår reporter, som vi också hör i P3-Star och vår härliga roliga rödhåriga Josefin Johansson är också med på tåget, plus massa göttiga artister då.)

Kram från Kitty

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista