1 av 2
2 av 2
Lördag 2 juni

P3 Star bjuder på ett fullmatat festivalspecial tillsammans med Timbuktu

Lördagen den 2:e juni så laddade P3 Star upp inför sommarens alla festivaler. Kitty Jutbring hade hjälp av festivalveteranen Timbuktu för att både få sköna festivalminnen och bra tips till de som är festivalrockies. Dessutom bjöd vår reporter Niklas Folkeson på den ultimata festivalguiden. Vilka festivaler är värda ett besök om man gillar reggae, hårdrock, indie eller dansmusik?

I P3 Star i lördagen den 2:e juni så laddade Kitty Jutbring upp inför festivalsommarens 2012. Kitty, som själv har tre intensiva festivalmånader framför sig som programledare för P3:s festivalprogram Musikguiden i P3: Sommarsession, hade besök av Timbuktu. Tillsammans så gottade de ner sig i sköna festivalminnen och delade också med sig av sina allra bästa tips till de som i sommar skall besöka sin allra första festival.

Vilka festivaler är det som gäller? Vilka band spelar var? Vilka festivaler skall man åka till om man gillar dansa till house eller headbanga till hårdrock? Vår reporter Niklas Folkeson bjöd på den ultimata festivalguiden för sommaren 2012. 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista