1 av 7
2 av 7
3 av 7
4 av 7
5 av 7
6 av 7
Linnea Henriksson intervjuas i P3 Star på lördag. Foto: Erik Mårtensson / Scanpix
7 av 7
Lördag 9 juni

Det bästa i från P3 Star våren 2012 med bland annat Adam Lambert, Laleh och Marina & The Diamonds

I P3 Star lördagen den 9:e juli så hade Kitty Jutbring laddat upp med det bästa ifrån P3 Star våren 2012. Det bjöds på intervjuer med bland annat Adam Lambert, Laleh, Marina & The Diamonds och Markus Krunegård.

Den 9:e juli så blickade Kitty Jutbring tillbaka på P3 Star våren 2012 och bjöd på de bästa och roligaste intervjuerna. Vi fick på nytt höra hur det lät när vår reporter Niklas Folkeson träffade Marina & The Diamonds och tog sig ett snack med Laleh efter succén i tv-programmet Så Mycket Bättre.

Det bjöds också på en rejäl dos av Norrköpingsnostalgi med Markus Krunegård. Du fick också en ny chans att höra hur det lät när Kitty träffade världsstjärnan Adam Lambert och fick Darin att svara på personliga frågor. 

Dessutom så DJ-snack med Adrian Lux, tillbakablick på höstens omgång av Isol med Moa Lignell som slutade på en tredje plats och så berättade Linnea Henriksson varför hon tycker det är bra när saker och ting blir fel.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista