1 av 5
2 av 5
3 av 5
4 av 5
5 av 5
Lördag 16 juni

Intervjuer med både One Direction och Loreen när Kitty fortsatte att summera P3 Star våren 2012!

I P3 Star lördag den 16:e juni så fortsatte Kitty Jutbring att dela med sig av det bästa ifrån P3 Star våren 2012. Det bjöds på intervjuer med bland annat One Direction, Den Svenska Björnstammen och Loreen.

Lördagen den 16:e juni så fortsatte Kitty Jutbring att blicka tillbaka på den gångna P3 Star våren och bjöd på de bästa, roligaste och mest önskade intervjuerna. Vi hörde på nytt hur det lät när Kitty träffade det brittiska pojkbandet One Direction. Vi lyssnade också in hur det lät när vår reporter Niklas Folkeson laddade upp inför Eurovision Song Contest tillsammans med Loreen, när Kitty hade besök i studion av Stockholmsduon Norlie & KKV och hur Alina ”Flytta På Dej” Devercerski svarade på Kittylära-känna-frågor.

Dessutom så listade Fibes, Oh Fibes! de viktigaste händelserna i karriären så här långt, P3 Guld-vinnarna Den Svenska Björnstammen berättade varför de köpt en villa utanför Norrköping och så fick vi på nytt höra vad killarna i Hot Chelle Rae tycker om Sverige.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista