1 av 2
Linnea Henriksson intervjuas i P3 Star på lördag. Foto: Erik Mårtensson / Scanpix
2 av 2
På lördag för Hanna Eklöf besök i studion av Johan T. Karlsson som står bakom electroprojektet Familjen. Foto: Dan Hansson / SvD / Scanpix
Lördag 30 juni

Familjen besökte studion och så träffade vi Linnea Henriksson

Lördagen den 30:e juni så hade Hanna Eklöf besök i studion av Johan T. Karlsson mer känd som killen bakom electropopprojektet Familjen. Dessutom så gick vi på fikadejt med albumaktuella Linnea Henriksson som slog igenom i Idol 2010.

I P3 Star den 30:e juni så hade vikarierande programledaren Hanna Eklöf besök i studion av Johan T. Karlsson som sedan 2006 levererat elctroppophits som Det Var Jag, Det Snurrar I Min Skalle och Huvudet I Sanden under namnet Familjen. Nu är han aktuell med nya singeln Vi Va Dom och längre fram i år så släpper han sitt fjärde album.

Dessutom så lyssnade vi in hur det lät när vår reporter Niklas Folkeson träffade Linnea Henriksson som precis släppt ifrån sig sitt debutalbum. Niklas och Linnea pratade bland annat om arbetet med skivan, hur det var för Linnea att samarbeta med sin idol Orup, varför hennes pappa är med och sjunger på låten Lyckligare Nu och om hennes scendebut, som skedde i Småstjärnorna på TV4!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".