Lördag 28 juli

Mattias Andréasson hälsade på i studion och så träffade vi Den Svenska Björnstammen

15 min

I P3 Star den 28:e juli så var Mattias Andréasson på besök och pratade om arbetet med sin kommande solodebutskiva. Vi träffade också flerfaldigt P3 Guld-prisade Norrköpingsbandet Den Svenska Björnstammen som i våras släppte debutskivan Ett Fel Närmare Rätt. Dessutom så ringde programledaren Hanna Eklöf upp Basshunter för att ta reda på vad han gör nu för tiden. 

Den 28:e juli så hade Hanna Eklöf besök i P3 Stars studio av EMD-medlemmen Mattias Andréasson som i våras ställde upp i Melodifestivalen med Förlåt Mig som slutade på en femte plats i den tredje deltävlingen. Just nu håller Andreas på att arbeta för fullt med sitt solodebutalbum som är tänkt att släppas senare i år.

Du hörde också hur det lät när vår reporter Niklas Folkeson tidigare i år träffade det sju man starka musikkollektivet Den Svenska Björnstammen som i februari i år släppte debutalbumet Ett Fel Närmare Rätt och som på P3 Guld i vintras kammade hem priset för både årets nykomling och årets låt 2011 med deras stora hit Vart Jag Mig I Världen Vänder.

Dessutom så ringde Hanna upp Basshunter som är aktull med nya singeln Northern Light för att både prata turnéminnen och för att ta reda på Basshunters musikaliska planer framöver.