1 av 4
Ivi Adamou som tävlade för Cypern i Eurovision Song Contest. Foto: Sergey Ponomarev / Scanpix
2 av 4
3 av 4
4 av 4
Eleftheria Eleftheriou som hamnade på en sjuttonde plats i årets omgång av Eurovision Song Contest. Foto: Sergey Ponomarev / Scanpix
Lördag 4 augusti

Pridehäng med Lisa Miskovsky och Eurovisionstjärnorna Ivi Adamou och Eleftheria Eleftheriou!

I P3 Star den 4:e augusti så hade Hanna Eklöf laddat upp med ett fullspäckat Pride-special eftersom att Stockholm Pride pågick för fullt i Stockholm. Hon träffade bland annat Lisa Miskovsky, Linda Sundblad och Sean Banan som alla uppträde på årets festival. Dessutom hade hon bokat in en dejt med både Ivi Adamou och Eleftheria Eleftheriou som båda tävlade i Eurovision Song Contest i våras, Ivi för Cypern och Eleftheria för Grekland.

Den fjärde augusti så hade Hanna Eklöf bokat in en dejt med Lisa Miskovsky som var en av artisterna som uppträde på årets upplaga av Stockholm Pride bland schlagerflator, indiebögar och poptransor. Lisa som gick till final i årets omgång av Melodifestivalen med låten Why Start A Fire kommer från Holmsund utanför Umeå och slog igenom stort 2001. Sedan dess har hon både vunnit en Grammis som Årets Kvinnliga Artist och tagit emot Rockbjörnar för sin musik.

Hanna bjöd även på backstagemingel från årets stjärnspäckade Schlagerpopkväll på Stockholm Pride. Hon träffade bland annat Ivi Adamou som tävlade för Cypern i årets upplaga av Eurovision Song Contest med den svenskskrivna låten La La Love som slutade på en sextonde plats i Eurovision Song Contest efter att bland annat ha fått 12 poäng av oss i Sverige. 

Hanna träffade också upp med den grekiska sångerskan Eleftheria Eleftheriou som även hon var med och tävlade i årets upplaga av Eurovision Song Contest i Azerbajdzjan. Eleftheria som också hon hade en låt skriven av svenska låtskrivare kom på en sjuttonde plats med Aphrodisiac.

Hanna tog sig också ett snack med Sean Banan som tävlade i årets Melodifestival och Linda Sundblad som senare i höst kommer att släppa ifrån sig nytt material.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista