1 av 2
Eleftheria Eleftheriou som hamnde på en sjuttonde plats i årets omgång av Eurovision Song Contest. Foto: Sergey Ponomarev / Scanpix
2 av 2
Ivi Adamou som tävlade för Cypern i Eurovision Song Contest. Foto: Sergey Ponomarev / Scanpix

Stjärnspäckat schlagermingel på årets Stockholm Pride med bland annat Ivi Adamou och Eleftheria Eleftheriou

Schlagermingel med Ivi Adamou
4:17 min

Hanna Eklöf passade att mingla loss backstage på den stjärnspäckade Schlagerpopkvällen under årets upplaga av Stockholm Pride. Hon träffade bland annat Ivi Adamou som tävlade för Cypern i årets upplaga av Eurovision Song Contest med den svenskskrivna låten La La Love. Ivi som slog igenom i den grekiska uppsättningen av The X Factor 2009 slutade på en sextonde plats i Eurovision Song Contest efter att bland annat ha fått 12 poäng av oss i Sverige. 

Hanna fångade också upp den grekiska sångerskan Eleftheria Eleftheriou som även hon var med och tävlade i årets upplaga av Eurovision Song Contest i Azerbajdzjan. Eleftheria som också hon hade en låt skriven av svenska låtskrivare kom på en sjuttonde plats med Aphrodisiac

Hanna tog sig också ett snack med Sean Banan som tävlade i årets Melodifestival och Linda Sundblad som senare i höst kommer att släppa ifrån sig nytt material.

Intervjuerna från Stockholm Prides Schalgerpopkväll sändes i P3 Star lördag 4:e augusit 2012

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".