1 av 2
2 av 2
Molly Sandén blir intervjuad i P3 Star på lördag. Foto: Henrik Montgomery / Scanpix
Lördag 18 augusti

Molly Sandén hälsade på i studion och så träffade vi amerikanska Hot Chelle Rae

I P3 Star i lördagen den 18:e augusti så hade Hanna Eklöf bokat in en dejt med Molly Sandén som tävlade i Meldifestivalen i vintras med låten Why Am I Crying.  Dessutom träffade vi det Amerikanska bandet Hot Chelle Rae som står bakom världshiten Tonight Tonigh.

Den arttonde augusti så hade Hanna Eklöf besök i P3 Stars studio av Molly Sandén som i vintras tävlade i Melodifestivalen med låten Why Am I Crying som slutade på en femte plats i finalen i Globen. För knappt tre månader sedan, i slutet av maj så släpptes Mollys andra album Unchained som visar upp en lite tuffare stil än hennes debut Samma Himmel som kom 2009.

Med hiten Tonight Tonight så slog Hot Chelle Rae igenom stort förra året, och låten har nått närmare 30 miljoner visningar på YouTube. Killarna från det Amerikanska bandet besökte nyligen Sverige och då passade vår reporter Niklas Folkeson på att testa deras Sverige-kunskaper och han fick även trummisen Jaime att sjunga!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".