1 av 2
Lilla Sällskapet gästar P3 Stars studio på lördag. Foto: Press
2 av 2
Lördag 1 september

Lilla Sällskapet hälsade på i studion och Marcus Price & Carli bjöd på DJ-skola

Lördagen den förste september så hade Hanna Eklöf besök i studion av Uppsaladuon Lilla Sällskapet som är aktuella med sina debutskiva Om Vingarna Bär. Det bjöds också på DJ-skola tillsammans med Marcus Price & Carli och turnésnack med Rebecca & Fiona.

I P3 Star den förste september så hade Hanna Eklöf besök i studion av Uppsalakillarna Erik Nordström och Mats Norman som står bakom pop-duon Lilla Sällskapet. Den 16:e maj i våras släppte de två ifrån sig sitt debutalbum Om Vingarna Bär som bland annat innehåller låten Morgonen Efter och senast singeln Jag Vill som båda spelats flitigt i P3.

Dessutom bjöd DJ-duon Marcus Price & Carli på den ultimata DJ-skolan. Hur gör man en ”taktmix” och hur väljer man ut vilka låtar som passar att spelas efter varandra? Marcus Price & Carli som tidigare varit medlemmar i band som Fattaru, Staygold och Savage Skulls stod bakom en av förra sommarens stora hits, Bubbelgum och partyhits som Mat Bira Kvinnor Weed och Flaska & Bas.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".