1 av 8
Alina Devercerski. Foto: P3 Star
2 av 8
Amanda Fondell. Foto: Anders Wiklund/Scanpix
3 av 8
Lorentz & Sakarias tillsammans med Sanna Bråding. Foto: P3 Star
4 av 8
Lorentz från Lorentz & Sakarias. Foto: P3 Star
5 av 8
Sakarias från Lorentz & Sakarias. Foto: P3 Star
6 av 8
Lorentz från Lorentz & Sakarias. Foto: P3 Star
7 av 8
Sakarias från Lorentz & Sakarias. Foto: P3 Star
8 av 8
Lorentz & Sakarias. Foto: P3 Star
Lördag 24 november

Sanna Bråding tog över som programledare och gästades i studion av Lorentz & Sakarias dessutom intervju med Alina Devecerski

I lördags så tog Sanna Bråding över som programledare för P3 Star eftersom Kitty Jutbring gått på mammaledighet. Och i sitt första program så hade Sanna besök i studion av flerfaldigt P3 Guld och Grammis nominerade Stockholmsduon Lorentz & Sakarias som precis släppt ifrån sig sin andra skiva Himlen Är Som Mörkast När Stjärnorna Lyser Starkast. Dessutom så träffade vår reporter Niklas Folkeson Alina Devecerski som efter sommarens megahit Flytta På Dej nu är aktuell med sitt debutalbum Maraton.

I P3 Star i lördags så lämnade Kitty Jutbring över programledarstafettpinnen till Sanna Bråding som kommer att hålla ställningarna i P3 Star under tiden som Kitty är mammaledig. Och i Sannas premiär program så hade hon besök i studion av bröderna Lorentz Alexander och Martin Sakarias från Stockholm som tillsammans bildar rapduon Lorentz & Sakarias. 2009 släppte de sin kritikerhyllade debutskiva Vi Mot Världen som bland annat innehöll singlarna Mayhem, Baby! och Stockholm Serenad som gjorde succé på nätet. Nu tre år senare är de aktuella med uppföljaren Himlen Är Som Mörkast När Stjärnorna Lyser Starkast.

Vår reporter Niklas Folkeson begav sig till en musikstudio på Södermalm i Stockholm för att träffa Alina Devecerski som precis släppt ifrån sig sin debutskiva Maraton som släpptes den 19:e november. Alina som i somras hade en megahit med sin Flytta På Dej har bland annat jobbat med Jocke Berg från Kent på två av låtarna på sitt kommande album. 

Dessutom så fick Amanda Fondell svar på veckans Fråga Från Fan som handlade om hur det kommer sig att hon valt att flytta från Linderö i Skåne till Stockholm nu när hon blvit en känd artist.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".