1 av 3
Niki & The Dove. Foto: P3 Star
2 av 3
3 av 3
Sanna Bråding tillsammans med Amanda Jenssen. Foto: P3 Star
Lördag 1 december

Amanda Jenssen hälsade på i studion, vi träffade Niki & The Dove och så avslöjade Norlie & KKV att de spelar på P3 Guld!

Lördagen den förste december så hade Sanna Bråding besök i studion av Amanda Jenssen som precis släppt sin tredje skiva Hymns For The Haunted. Vi träffade också den rejält hyllade och hypade elektropopduon Niki & The Dove och så fick Sanna dessutom hemlig besök i studion av en av Norlie & KKv som avslöjade att de kommer att uppträda på den stjärnspäckade P3 Guld-galan nästa år på Scandinavium i Göteborg.

Den förste december så hälsade albumaktuella Amanda Jenssen på hos Sanna Bråding i studion. Amanda som slog igenom stort när hon 2007 kom tvåa i IdolTV4 har belönats med både Rockbjörnar och Grammisar för sin musik och för några veckor sedan släppte hon sitt tredje album Hymns For The Haunted.

Vår reporter Niklas Folkeson träffade Malin Dahlström och Gustaf Karlöf från den rejält hyllade electropopduon Niki & The Dove som i våras släppte sitt debutalbum Instinct och som sedan dess tagit Europa med storm.

Dessutom så fick Sanna Bråding hemligt besök i studion av Norlie & KKV som avslöjade att de kommer att spela på P3 Guld-galan den 19:e januari på Scandinavium i Göteborg. Norlie & KKV berättade också att de snart släpper en ny singel och så listade de tre höjdpunkter från det gågna året.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".