Röstningsbild
P3 OSIGNAT - TOPP 10

Rösta, skicka in och lyssna på dina och andras osignade låtar!

Vill du, som ännu inte har ett skivkontrakt eller gett ut din musik kommersiellt, få chansen att höras i P3 då kan du gå in på vår röstningshemsida och ladda upp dina låtar. Där kan du och P3:s lyssnare rösta, lyssna, kommentera och dela Sveriges just nu bästa demos och osignade låtar. De tio som får flest röster av lyssnarna varje vecka spelas i Musikguiden i P3: Osignat. 

Röstningsregler

För att göra det svårare att kunna fuska och undvika manipulation av röstandet på låtarna som ligger på P3 Osignats lista över landets bästa demos och osignade låtar så har vi infört vissa begränsningar vad gäller vem som får rösta och inte. I fortsättningen kan bland annat bara Facebook-användare ifrån Sverige rösta och för att kunna lägga en röst via sitt Twitter-konto måste man ha ett visst antal följare. De nya röstningsreglerna har vi infört för att det ska vara svårare att skapa "fejk-twitter-konton" och köpa till sig fler röster.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".