Röstningsbild
P3 OSIGNAT - TOPP 10

Listan har sommaruppehåll!

Just nu har P3 Osignat - Topp 10 sommaruppehåll i radion. Listan är tillbaka igen i slutet av augusti. Även om det inte går att rösta på låtarna som ligger på vår röstningshemsida så kan du som ännu inte har ett skivkontrakt eller gett ut din musik kommersiellt fortfarande skicka in dina låtar till oss.

Röstningsregler

För att göra det svårare att kunna fuska och undvika manipulation av röstandet på låtarna som ligger på P3 Osignats lista över landets bästa demos och osignade låtar så har vi infört vissa begränsningar vad gäller vem som får rösta och inte. I fortsättningen kan bland annat bara Facebook-användare ifrån Sverige rösta och för att kunna lägga en röst via sitt Twitter-konto måste man ha ett visst antal följare. De nya röstningsreglerna har vi infört för att det ska vara svårare att skapa "fejk-twitter-konton" och köpa till sig fler röster.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".