1 av 2
P3 Stars reporter Niklas Folkeson intervjuar Lune. Foto: Joanna Nordahl
2 av 2
Robin Stjernberg, årets vinnare av Melodifestivalen. Foto: Claudio Bresciani / Scanpix
PROGRAM: Söndag 10 mars

Vi träffade hyllade Lune och minglade bland vinnare och förlorare i årets Melodifestival

Den tionde mars så träffade vår reporter Niklas Folkeson norrländska Linnéa Martinssonsom står bakom houseprojektet Lune som släpper sin musik på skivbolaget Music Box som drivs av Sebastian Ingrosso från Swedish House Mafia. Linnéa berättade bland annat hur hon via Norrland, Kungliga Balettskolan i Stockholm och anarkistbarer i Bryssel till sist hamnade i en studio tillsammans med house-producenten Adrian Lux och hittade sitt sound. Hon berättade även om hur debutalbumet Music & Sports spelades in under hösten på en prästgård på Gotland.

Sanna Bråding minglade på Melodifestivalens stora final och träffade bland annat vinnaren Robin Stjernberg och Anton Ewald som slutade på en fjärdeplats och som vi på P3 Star följt under årets stora tv-tävling. Dessutom så spelade vi upp fem nya osigande låtar som alla vill hamna på P3 Stars topp-10-lista.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".