Holograms som är aktuella med sin andra skiva "Forever". Foto: Anders Olsson / P3 Star
PROGRAM: Lördag 14 september

Punkbandet Holograms hälsade på i studion och så presenterade vi veckans Topp-10-lista över landets bästa osignade låtar!

I P3 Star den fjortonde september så hade Sanna Bråding besök i studion av det fyra man starka punkbandet Holograms från Stockholm som är aktuella med sitt andra album Forever. De fyra i gruppen, Anders Lagerström, Anton Strandberg och bröderna Anton Spetze och Filip Spetze, släppte i fjol sin debutskiva ABC City och har spelat tillsammans sedan 2011. Sanna undrade bland annat varför de valt att ha en målning av den franska 1800-talskonstnären William Bouguereau på omslaget till nya plattan och varifrån de hämtar inspirationen till sina låtar.

I programmet lät vi också Sonny Fahlberg och Kim Vadenhag i Norlie & KKV, som i början av året tog hem en P3 Guld-plakett för Årets Nykomling, sätta skalpellen i sin stora hit Tröjan Du Hatar för en grundlig låtdissekering. Dessutom så spelade Sanna upp de tio osignade låtar som fått flest röster av P3:s lyssnare den gångna veckan.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".