Oskar Linnros. Foto: Pontus Lundahl / Scanpix
PROGRAM: Söndag 12 januari

Intervju med P3 Guld aktuella Oskar Linnros och låtdissekering av "När Solen Går Ner"!

I söndags så intervjuade vi Oskar Linnros som har chansen att ta hem priset som Årets ArtistP3 Guld för sitt andra soloalbum Klappar Och Slag. Vi lät också musikproducenttrion The Salazar Brothers dissekera P3 Guld-nominerade låten När Solen Går Ner som de producerat åt Aki och Kapten Röd.

I Musikguiden i P3: Osignat i söndags så intervjuade vår reporter Niklas Folkeson P3 Guld-nominerade Oskar Linnros som har chansen att ta hem priset som Årets Artist på den stjärnspäckade galan i Göteborg för sitt andra soloalbum Klappar Och Slag. För Niklas så berättade Oskar hur det var att 2010 göra dundersuccé med sin solodebut Vilja Bli efter det att han och Daniel Adams-Ray valt att gå skilda vägar efter tio år tillsammans i hiphoduon Snook.

I programmet så lät vi även CehpeMasse och Salla i producenttrion The Salazar Brothers dissekera När Solen Går Nersom de producerat åt Aki och Kapten Röd och som är nominerad till Årets Låt på P3 Guld.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".