1 av 3
Håkan Hellström vann både "Årets Låt" och "Guldmicken" på P3 Guld. Foto: Björn Larsson Rosvall / TT
2 av 3
Veronica Maggio tog hem priset som "Årets Artist" på P3 Guld. Foto: Björn Larsson Rosvall / TT
3 av 3
Icona Pop utsågs till "Årets Grupp" på P3 Guld. Foto: Björn Larsson Rosvall / TT
PROGRAM: Söndag 19 januari

Intervjuer med årets P3 Guld-vinnare Håkan Hellström, Veronica Maggio och Icona Pop!

På söndag så intervjuade vi flera av de lyckliga vinnarna på helgens stjärnspäckade P3 Guld-gala. Sanna Bråding och Niklas Folkeson pratade med bland annat galans kung Håkan Hellström som prisades med både Guldmicken och Årets LåtVeronica Maggio som utsågs till Årets Artis och vinnarna av Årets Grupp Icona Pop. Dessutom så spelade vi upp fem nya låtar som adderats på vår röstningshemsida och som vill hamna på P3 Osignat – Topp 10.

I Musikguiden i P3: Osignat i söndags så intervjuade Sanna Bråding och vår reporter Niklas Folkeson flera av de som tog hem priser på P3 Guld-galan kvällen innan på Scandinavium i Göteborg. Sanna och Niklas pratade bland annat med en överlycklig Håkan Hellström som både tog hem priset Årets Låt för sin Det Kommer Aldrig Vara Över För Mig och priset för årets bästa liveakt Guldmicken. De intervjuade också Veronica Maggio som gick hem från galan som Årets Artist och Icona Pop som prisades med en glasplakett som årets bästa Grupp 2013.

I programmet så spelade Anders Olsson också upp fem nya osignade låtar som laddats upp på vår röstningshemsida under veckan som gått och som nu har chansen att röstas in på vår topp-10-lista över landets bästa osignade låtar.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista