1 av 5
Västeråsbandet The Diverse. Foto: The Diverse
2 av 5
Mccloud. Foto: Mccloud
3 av 5
Julia Rakel från Umeå. Foto: Julia Rakel
4 av 5
Systemet från Norrköping. Foto: Systemet
5 av 5
Uppsalabandet Pilotsonen. Foto: Pilotsonen
P3 OSIGNAT - TOPP 10

Blåbärsabsynth, energisk rock och afrikanska beats - Vilken av veckans ny-adds får din röst?

28 min

Det bjöds både på alter-naiv blåbärsabsynth på svenska av Norrköpingstrion Systemet och energisk rock med massa attityd av The Diverse från Västerås när Musikguiden i P3: Osignats producent Anders Olsson presenterade veckans fem ny-adderingar till P3 Osignat - Topp 10. Det bjöds också på afrikanska beats och rap på portugisiska av Mccloud, euforisk pop av Uppsalabandet Pilotsonen och en mix av elektroniska beats och jazz av 21-åriga Julia Rakel från Umeå. 

Vill du påverka hur nästa veckas P3 Osignat - Topp 10 skall låta är det bara att gå in på vår röstningshemsida och rösta på dina favoriter. Du får rösta på hur många låtar du vill men bara en gång per låt. Dessutom kan du kommentera, lyssna och dela med dig av låtarna. De tio låtarna som får flest röster fram till klockan 23:59 på onsdag spelas i Musikguiden i P3: Osignat nästa lördag.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista