1 av 2
Linnea Henriksson tillsammans med Sanna Bråding. Foto: Anders Olsson / Musikguiden i P3: Osignat
2 av 2
Albumaktuella Linnea Henriksson. Foto: Anders Olsson / Musikguiden i P3: Osignat
PROGRAM: Söndag 16 februari

Linnea Henriksson om arbetet bakom sitt andra album

I söndags så intervjuade vi P3 Guld-prisade Linnea Henriksson som är aktuella med sitt andra album Du söker bråk, jag kräver dans. Vi lät också nya stjärnskottet Seinabo Sey dissekera sin stora P3-hit Younger.

I Musikguiden i P3: Osignat i söndags så hade Sanna Bråding besök i studion av Linnea Henriksson som ifjol på P3 Guld utsågs till Årets Artist för sitt debutalbum Till mina älskade och älskare. Nu är Linnea aktuell med sin andra skiva Du söker bråk, jag kräver dans och Sanna undrade bland annat hur arbetet med det nya albumet gått till och hur Linnea tycker att hon utvecklats musikaliskt och som låtskrivare.

Vi lät även nya P3-favoriten Seinabo Sey, som gjorde ett hyllat uppträdande P3 Guld i mitten av januari, sätta skalpellen i sin låt Younger för en grundlig låtdissekering. Dessutom så spelade Anders Olsson upp fem nya osignade låtar som laddats upp på vår röstningshemsida under veckan som gått och som nu har chansen att röstas in på vår topp-10-lista över landets bästa osignade låtar.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista